Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Egy napon kártyák kezdtek hullani az égből, melyeket gyerekek gyűjtöttek össze a világ minden táján. Minden kártyát más és más karakter, környezet és erő jellemezte. A gyerekek ezután kitaláltak egy harcos játékot, ami hamar népszerűvé vált világszerte. Azonban nem sejtették, hogy a kártyák egy alternatív világnak, Vestoriának felelnek meg.
A játékosok közül mindezidáig 6 gyerek magasodott ki: Dan, Marucho, Runo, Shun, Julie és Alice. Ők nevezték el a szörnyeket Bakugannak, és elit csapatukat pedig Bakugan Szörny Bunyósokként emlegetik.

 

Vestroia egy hatalmas dimenzió, amit 6 elem alkot: Tűz, Föld, Fény, Sötétség, Víz és Szél. Ennek az univerzumnak a központjában két ellentétes energiaforrás áll: a végtelen mag, minden pozítiv energia forrása és.. a csendes mag, minden negatív energia forrása. Az idők kezdete óta ez a két szembenálló erő biztosította az egyensúlyt Vestroiaban.

 

De volt egy gaz Bakugan aki hatalomra vágyott és tervet szőtt, hogy minden erő az övé legyen. Az ő neve Naga volt és célja, hogy behatoljon a csendes magba és megszerezze az erejét.

 

Ezalatt a földön egy Michael nevű tudós egy dimenziók közötti ugrásra alkalmas gépen dolgozott. A gép tesztelése közben, egy robbanás Vestroiaba juttatta, ahol felfedezte a két energia forrást. Mialatt próbált visszatérni a földre, a csendes mag gonost energiája rabul ejtette és a "Hal G" ként ismert gonosszá vált. Míg Vestroia-ban volt, Hal G megismerte a Bakugan Nagat, és alkut kötöttek - Hal G Naganak adja az emberi világot a Vestroiáért!

 

Naga végül elérte célját, a csendes magot és elkezdte a negatív energiáját magába szívni. De a negatív energia kezelése túl nagy feladatnak bizonyult Naga számára. A negatív energia felrobbant és a végtelen mag a földre hullott. Vestoriában kitört a zűrzavar, a negatív energia eluralkodott az ott élő Bakuganok elméjében és akaratában.

 

Ahogy Vestroia elkezdett összeomlani, az az emberi világot is érintette. A "végtelen mag" és a "csendes mag" akadályoztás egymást és elkezdtek vad dolgok történni. Most már Dan-en és a szörny bunyósokon múlik, hogy megtalálják a végtelen magot és egyesítség a csendes maggal, hogy visszatérjen az egyensúly. Amit ezek a fiatal harcosok először csak játéknak gondoltak, az mostanra az univerzum békéjéért folytatott harccá vált!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Power : Blood on plot

(ASizWaxizWaw, 2018.09.27 15:48)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-du-cialis-en-pharmacie-en-france/

BELAPAPPI

(VAJK, 2011.04.30 18:03)

Re: BELAPAPPI

(nagy sylvike. 24, 2017.02.16 17:55)

Hehe. Csak lazán

@gamil.com.

(NEV .SYLVIKE., 2016.06.20 12:56)

O..ostobak.a.bakugan.nem.jateK.

IDIÓTA HONLAP

(idióta(mert megnéztem ezt a honlapot), 2010.12.22 09:34)

looser idióta aki ezt a honlapot nézi(EZ KURVA NAGY SZAR)

CSORO

(NEOSIFTER, 2010.04.06 15:56)

EZT UGYCSORTAD MÁSHONAN.jOBB LENNE HA NORMÁLIS LENNE AZ OLDAL(IGY EGY NAGY FOS